download.jpeg

studio:
Vlaardingweg 62 / unit 506
3044 CKRotterdam
+31 6 54283632
info@chrisbonis.nl

 

Ik ben sinds 1994 werkzaam als freelance fotograaf en sinds 2011 heb ik mijzelf ook toegelegd op het maken van korte films.

Per opdracht bekijk ik met wie ik zal gaan samenwerken. Soms werk ik alleen, maar ook een heel team met visagie, styling en modellen is mogelijk. Voor films kan het gaan van het maken van een sfeerinpressie van een evenement tot het maken van een geheel uitgedacht concept wat vervolgens dan ook wordt uitgevoerd. Ik vind het prettig om al in een vroeg stadium bij een opdracht betrokken te worden zodat ik kan meedenken om het eindresultaat nog beter te maken.

In de afgelopen jaren heb ik samengewerkt met o.a. DearDan and friends, Tappan, Veenman+, Perron-14, 0to9, L'eau, Runner’s World, Maradona Creative Agency, Damen Shipyards, Ontwerpwerk, Helden-magazine, Maximum, MODIJEFSKY, Poet/farmer, Naim Niebuur, Viervier, Akimoto, Nijgh, LMP, Zwiers, DieHaghe, Esquire, 2twintig, via>Handelskade, Teldesign, ARA, NR6, Fronttaal, AmaiAmai, Vormvijf, TMP-Worldwide, Be Positive, BVH, PingPong design, Lonne Wennekendonk, Arienne Boelens, Curve, Vrouw, Elegance, PropertyNL, Launspach ontwerp, GERS!-magazine, Gemeente Rotterdam.